Global Planning Solutions, té el honor de formar part del panell de convidats de la nova edició del femtalent Fòrum 2015, una plataforma que promou la igualtat d' oportunitats i la activació del talent femení en la ciència, la tecnología, la emprenuduria i la innovació, que va iniciar la Xarxa de Parc Científics i Tecnològics de Catalunya en el any 2008.

Aquesta edició del for té per títul "Smart Time: Gestió Inteligent del temp". Els diferents usos del temps en el àmbit professional i personal per conciliar la vida de les persones segueix sent un repte clau en la sociedad actual.

El us de noves tecnologías i altres innovacions organitzatives poden ser instruments per ajudar a fer un us més eficient i intel·ligent del tiemps en els diferents àmbits de la nostra vida.

GPS participarà com a ponent en la Taula Rodona de Tecnología, Temps i Productivitat Empresarial, per exposar la nostra experiència i propostes en el àmbito de la conciliació i bon us del temps.

Nosaltres formem part del grup empresarial Nust, creat el 2006 i liderat per el Ajuntament de Barcelona, i que te com a principal objetiu la promoció, el intercanvi de coneixements i bones pràctiques per la millor gestió del temps i equilibri de la vida laboral, familiar i personal.

El femtalent Fòrum 2015 tindrà lloc el divendres 17 d'Abril de 2015 de 9:00h a 13.30h.

¡Us hi esperem!

Més informació: femtalent 2015