Els nostres Partners

Les nostres aliances estratègiques!

A GPS considerem que la creació d' aliances estratègiques amb altres fabricants o consultores és sinònim de creixement i confiança en la nostra empresa. Es per això que establim relacions estretes amb altres partners basades en la complementarietat i el benefici mutu.

Les nostres solucions, junt amb les dels nostres partners, es complementen per generar una única oferta de major valor que dóna resposta a les necessitats del nostres clients.

Establim dos tipus de colaboracions estratègiques:

  • Amb consultores distribuïdores de la gama de productos BOLD
  • Amb altres fabricants de programari, per oferir solucions completes i potents

Wolters Kluwer

Wolters Kluwer | A3 Software amplía la seva oferta de solucions de gestió de RH amb la eina BOLD WorkPlanner, que s'integra amb la suite de gestió per recursos humans a3EQUIPO.

COSTAISA Group

Aliança per augmentar la nostra presència en el mercat llatinoamericà per la solució BOLD WorkPlanner.

ICE Consultants

Incorporació en el seu portafoli de serveis i solucions les nostres eines BOLD WorkPlanner y BOLD APS.

Informática El Corte Inglés

Hem col·laborat en projectes de recursos humans en els sectors de sanitat i indústria, amb la nostra eina BOLD WorkPlanner.

Ad Personam RRHH

Amb seu a Andalucia, incorpora la nostra solució BOLD WorkPlanner en el seu portafoli de serveis i solucions, per potenciar la seva estratègia com consultora en Planificació, Productivitat i Desenvolupament de Recursos Humans.

il Qualitá

Partner originari del Brasil especialitzat en solucions de RH i Planificació de treball, que incorpora en el seu portafoli BOLD WorkPlanner per empreses del mercat brasiler.

IG Ibérica

Empresa portuguesa amb seu a España dedicada a la Consultoría en Sistemes d' Informació de Gestió Empresarial, amb la que hem colaborat en projectes de planificació de recursos humans amb la nostra solució BOLD WorkPlanner.