Sobre El nostre equip

Som especialistes en planificació

El nostre equip, va formar part de grups d' investigació de la Universitat Politècnica de Catalunya des de principis dels anys 90, i porta més de 20 anys resolent problemàtiques reals i complexes de planificació en diferents sectors d' activitat.

Treball en Equip...centrat en el client

A GPS el treball en equip és fonamental. Des de l'área de I+D fins l' área de Servei al Client, cadascun dels objectius s'aconsegueix amb el esforç i treball de cadascuna de les àrees. Cada projecte, cada objectiu, i cada client, tenen definit el seu equip que garantirà el èxit, compliment i futura satisfacció.

DiversitatUn equip multidisciplinar

El nostre equip conta amb persones de diverses formacions acadèmiques, sectors de experiència i nacionalitats, que permeten la generació de novedoses idees que garanteixen que les nostres solucions siguin dinàmiques, modernes i que satisfacin les necessitats dels clients.

El nostre equip directiu

Carles GerDirector

La responsabilitat, la constància en el treball i en la consecució dels meus objetius junt a una visió positiva del entorn, constitueixen valors fonamentals en la meva carrera profesional.

Gustau SantosDirector de Consultoría

La experiència en projectes en múltiples sectors i clients m' enriqueixen com a professional i como a persona, aportant a cada nou projecte major valor afegit, ja que tots els clients són diferents i complexos però comparteixen similars problemàtiques.

Aurelio JoaniquetDirector de Desenvolupament

Sempre m' ha seduit la informàtica i la tecnología, aquesta vessant potencial de millorar i canviar les cosas que es troba en la seva essència. Aprofitar la oportunitat d' aplicar aquesta tecnología amb èxit amb cada nou usuari és un repte que em renova i motiva constantment.

Forma part del nostre equip

Som una empresa de tecnología en ple creixement, per lo qual a mesura que es van generant nous projectes anem necessitant incorporar un major nombre de colaboradors.