Sobre nosaltres

Molt més que experts en: PlanificacióOptimizació de RecursosAsignació de TornsDistribució de activitats

A GPS desenvolupem i implantem Software Estàndar, basat en motors algorítmics, per planificar Recursos Humans, Activitats i Producció.

El nostre equip porta més de 20 anys resolent problemàtiques reals i complexes de planificació en diferents sectors d'activitat, la nostre gama de solucions BOLD es fruit d'anys de investigació i experiència en empreses.

Raons per escollir-nos

Aquí té aquestes 3 raons per escollir alguna de les nostres solucions BOLD:

El nostre equip, garantía de èxit: 20 anys de experiència de investigació i desenvolupament així com de experiència en consultoria de implantació dels nostres productes. La satisfacció dels nostres clients ens avala.

Potencia i operativitat de les nostres solucions, que estàn bassades en un conjunt d' algorismes matemàtics, desenvolupats internament, sobre els que es té control complet i optimitzats al màxim en rendiment i resultats. Major inteligència => Major Retorn de la inversió

Software estàndar especialitzat i adaptable. No desenvolupem solucions a mida difícls de mantenir i que no evolucionan sino que, incloïm possibles ajustos, realizats per a alguna casuística especial d' algún client, dintre del estàndar.

Efectivitat
100%
Potència i operativitat
100%
Software estàndar
100%

Qui som

Fer de la planificació, un procès àgil, automatitzat i controlat que permeti a les empreses fer el millor ús dels seus recursos.

Convertir-nos en l'estàndard mundial referent en sistemes de planificació, a través de l'assoliment dels següents objectius:

  • Productivitat: Incorporant noves tecnologies a les nostres solucions que complementin l'accés, la navegabilitat i el seguiment de la planificació de cada client.
  • Eficiència: Permetent que els nostres clients tinguin més control, optimització i competitivitat en els seus negocis.
  • Conciliació: Valorant als nostres treballadors, on la conciliació i el creixement personal i professional, es vegi en el nostre treball diari.

La nostra major satisfacció és saber que les nostres soluciones ajuden a les organitzacions a ser és modernes, dinàmiques i productives.

0
0
0
0

Un sòlid equip a la teva disposició

Posa'ns a prova i demana una demostració personalitzada!